Construcții mecanice

Construcțiile mecanice produse in CNC TECH răspund mereu necesităților beneficiarilor finali. Compania noastră CNC TECH materializează documentația furnizată de beneficiar, transformând proiectele în diverse construcții / sisteme mecanice, ansambluri, structuri. Acestea pot include atât piesele realizate de noi, cât și elementele comerciale pe care le furnizăm. Împreună cu echipa noastră de ingineri profesioniști, creăm construcții mecanice de diferite dimensiuni și complexități. Fie că trebuie să construiască un mic mecanism pentru un anumit proiect, fie să dezvolte o instalație complexă, CNC TECH abordează ambele situații cu aceeași atenție și grijă pentru calitate și detalii.

Un sistem mecanic folosește puterea, implicând mișcarea și forțele pentru a îndeplini o sarcină stabilită. Toate mașinile-unelte moderne sunt de fapt sisteme – sisteme de mecanisme. Mecanismele sunt realizate din elemente ale mașinii, din care CNC TECH poate produce componente structurale și mecanisme de control al mișcării.

CNC Tech produce piese mecanice de bază standardizate de obicei la dimensiuni comune, dar și piese pentru aplicații specializate.

Etape ale procesului de producție

Pe baza documentației pregătite de Departamentul de Inginerie, personalul nostru de producție începe procesul de producție. Tăierea mecanică sau CNC este prima etapă, înainte de asamblare, sudare.

Abia după aceea putem trece la efectuarea efectivă a operațiunilor de prelucrare cerute de proiect.

În urma producției și prelucrării sistemului mecanic, putem trece la faza următoare – Asamblare.

După etapa de asamblare testăm în cele din urmă produsele și le pregătim pentru transport. Putem livra produsele noastre cu mijloace de transport auto, pe calea ferata, in containere de transport naval.

Printre produsele pe care le-am produs în compania noastră în conformitate cu standardul de calitate ISO 9001: 2015, putem menționa:

  •  Linii de fabricatie pentru industria ambalajelor;
  •  Linii de fabricație pentru industria tipografică;
  •  Linii de fabricație pentru turnare prin injecție a materialelor plastice;
  •  Linii de fabricatie pentru productia de tigari;
  •  Linii de fabricare pentru industria scutecelor pentru adulți.

Căutăm parteneriate pe termen lung cu parteneri care au cerințe detaliate, specifice și adecvate capacităților noastre. Producem serii mici și mijlocii.

Contactați-ne în orice moment pentru mai multe detalii referitoare la realizarea construcțiilor mecanice de către profesioniștii noștri în domeniu!