Controlul calității și livrare

Controlul calității este absolut necesar în orice organizație pentru a genera încredere. Acesta garantează faptul că produsul realizat va satisface cerințele și așteptările clienților referitoare la calitate.

Produsele CNC Tech sunt realizate în conformitate cu standardele de calitate în vigoare la nivel european, societatea noastră fiind certificată ISO 9001:2015 pentru toate activitățile desfășurate în cadrul acesteia.

Începând de la faza de proiectare și până la livrare, CNC Tech asigură verificarea proiectelor și a produselor în fiecare etapă a procesului de producție. Îmbină cu succes instrumentele de măsurare cu experiență și profesionalismul personalului care se ocupă de CTC.

Controlul calității se realizează cu ajutorul unui număr mare de instrumente pentru măsură și control. În general folosim instrumente Mytutoyo. Acestea sunt de o calitate superioară și ne asigură precizie, repetabilitate și calitate. Toate instrumentele de măsură și control au buletinele de verificare la zi. Acestea sunt permanent procupați de a ne asigura că în cadrul procesului de producție obținem zero erori.

Măsurăm dimensiunile folosind un altimetru 2D Tesa Hite Magna 700, care ne este suficient în acest moment pentru măsurarea tuturor pieselor pe care le producem.

TESTĂM SUDURILE

CNC Tech acordă o deosebită atenție calității sudurilor și în acest sens realizăm mai multe tipuri de control :

  • 100% vizual
  • Lichide Penetrante,
  • US, etc.

Vopsirea reprezintă unul dintre punctele esențiale ale Departamentului CTC. Cu aparatură din dotare, putem măsura grosimea stratului uscat (DFT) și aderența acestuia, în conformitate cu ISO 2409. În acest scop folosim un Kit de control vopsire Elcometer 2SM.

În demersul societății de permanentă optimizare a condițiilor de lucru și a îmbunătățirii calității produselor obținute, au fost instalate în cursul anului 2021, instalații de exhaustare. Cu ajutorul acestora s-a reușit creșterea ratei productivității, prin reducerea poluării atelierului cu micro-praf și ceață. În același timp, a crescut eficientă mașinilor-unelte, prin eliminarea stratificării poluanților.

Gradul de dificultate al produselor ce sunt realizate în CNC Tech este unul mediu-ridicat, prin urmare și toleranțele cu care se lucrează sunt strânse, iar componentă calității are o importanță semnificativă.

LIVRARE ȘI TRANSPORT

Odată finalizat procesul de producție, produsele realizate în cadrul societății sunt pregătite pentru livrare, întocmai cum este prevăzut în fiecare comandă lansată. Acestea sunt ambalate corespunzător dimensiunilor și caracteristicilor lor. În acest fel acestea sunt protejate pe tot parcursul transportului, dar totodată ușor de identificat odată ajunse la destinație.

Transportul se realizează conform prevederilor fiecărui contract în parte, însă respectând mereu indicațiile INCOTERMS. CNC Tech dispune de o amplă rețea de parteneri cu ajutorul cărora se poate efectua orice tip de transport, pe orice distanță. Pentru partenerii locali, aflați la distanțe scurte asigurăm transportul cu mașinile proprii ale firmei.

CONTACTAȚI-NE pentru a obține mai multe informații despre serviciile de sablare pe care vi le putem oferi!