Debitare

DEBITARE CU PLASMĂ ȘI OXIGAZ

Capabilitățile firmei noastre, permit realizarea operațiilor de DEBITARE CU PLASMĂ și OXIGAZ pentru tablă de oțel, inox și aluminiu, pe un utilaj cu comandă numerică. Masă de debitare are dimensiunile de 6m*2m. Cu PLASMĂ (putere de 260A) putem debita oțel până la 32mm grosime, calitate foarte bună și străpungere și 60 mm cu atac din lateral. Cu OXIGAZ putem debita până la 150mm grosime. Această este dotată cu sursă de plasmă Hypertherm 260XD.

Utilizarea unui șablon digital și apoi prelucrarea autonomă pe CNC, ajută la eliminarea erorii umane, debitarea fiind foarte precisă. Debitarea CNC crește vertiginos capacitatea de producție, având o scalabilitate ridicată. Din momentul în care sunt definiți și introduși în soft-ul utilajului parametrii alături de specificațiile proiectului, există posibilitatea executării constante a unor cantități foarte mari de tablă debitată.

Beneficiile debitarii pe comandă numerică computerizată sunt indiscutabile, însă nu trebuie uitată utilitatea utilajelor clasice de debitare mecanică a căror utilizare se impune în anumite cazuri. Dotarea existentă ne ajută să fim foarte flexibili și rapizi în execuția comenzilor, astfel încât să putem debita și seriile mici și seriile mari, în timp util pentru nevoile proprii sau ale clienților noștri. Utilajele noastre ne permit să debităm toată gama de materiale pe care le utilizăm în producție, table, țevi rotunde sau rectangulare, rotunduri, profile metalice, profile laminate și toate calitățile, oțel, inox, aluminiu.

STOCURI PERMANENTE

Avem în stoc permanent, tablă S235 cu grosime de 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 15, 18, 20, 22, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 120mm.

DEBITARE MECANICĂ

Firma noastră, CNC Tech, poate debita pe fierăstraie cu bandă infinită, materiale până la dimensiunea de 400x250mm. Debitarea mecanică se realizează în atelierul de prelucrări mecanice, cu ajutorul unor maşini şi utilaje specializate:

  •  foarfeca de debitat tablă FDT 16*3000—oferă posibilitatea de debitare a tablei cu grosimea maximă de 16mm și lățimea de 3000mm;
  •  foarfeca de debitat tablă FDT 8*2500—oferă posibilitatea de debitare a tablei cu grosimea maximă de 8mm și lățimea de 2500mm;
  •  fierăstraie mecanice cu pânză infinită—oferă posibilitatea de debitare până la dimensiunile maxime de 400*250mm.

STOCURI PERMANENTE

Dispunem de un stoc permanent pentru o gama variată de materiale trase (rotunduri și platbande) din oțel și aluminiu și putem oferi celor interesați materialul debitat la dimensiunea și în cantitatea dorită.

CONTACTAȚI-NE pe e-mail sau telefonic pentru a află mai multe detalii privitor la serviciile noastre de debitare!