Sablare și vopsire

Sablare

Dotările CNC Tech permit sablarea manuală cu alice metalice pentru piese metalice. Cabina noastră de sablare are dimensiunile de L-12m, l-5.5m, H-3m. Avem în dotare echipamente pentru măsurarea rugozității și calității suprafeței după operația de sablare.

Asigurăm astfel respectarea standardelor de calitate impuse de către clienții noștri, în colaborare cu Departamentul Calitate intern al CNC Tech.

Sablarea este procesul de curățare sau finisare prin suflare abrazivă a suprafețelor de metal, piatră, sticlă sau alt material solid. Acest tip de operatie tehnologica se realizează cu ajutorul alicelor metalice, electrocorindonului, nisipului sau al altor materiale abrazive granulare. Acestea sunt propulsate cu viteză prin centrifugare mecanică sau cu ajutorul unui jet de gaze (aer comprimat) sau lichide (apă sub presiune) spre suprafețele de prelucrat.

Se folosește atunci când, în vederea vopsirii, este necesar a fi curățate suprafețele metalice complexe ce nu permit folosirea altor metode. Se execută în incinte închise datorită gradului mare de pericol pe care îl prezintă jetul de aer comprimat și nisip la viteze foarte mari. Operația este utilizată în cadrul industriei metalurgice, șantierelor navale și în general oriunde este necesară curățarea rapidă a unor suprafețe.

Vopsire

Firma noastră oferă și servicii de vopsire industrială pentru repere metalice din oțel. Cabina noastră de vopsire/uscare are dimensiunile de L-12m, l-5.5m, H-3m.
Avem în dotare aparate pentru măsurarea grosimii de strat uscat film vopsea(DFT). Dar și a aderenței acestuia, conform ISO 2409. Utilizăm pentru vopsire produse peliculogene anticorozive bicomponente(epoxidice si poliuretanice).

Folosim și monocomponente(alchido-melaminice), funcție de caietul de sarcini al clientului. Acestea sunt fabricate și furnizate de SOVECORD INT SA.
Putem astfel asigura respectarea standardelor de calitate impuse de către clienții noștri, în colaborare Departamentul Calitate intern al CNC Tech.

CONTACTAȚI-NE pentru a obține mai multe informații despre serviciile de sablare pe care vi le putem oferi!