Departament tehnic

Departamentul Tehnic al CNC Tech se compune dintr-o echipă de ingineri cu o temeinică pregătire tehnică. Aceștia realizează diverse proiecte mecanice pe baza solicitării clienților noștri. Avem în dotare stații de proiectare cu programe de CAD/CAM, cu care realizăm desene 3D. Ulterior, pe baza acestor desene realizăm programele de prelucrare pentru mașinile cu CNC.

PROIECTARE DEDICATĂ

Proiectele le putem realiza pe baza schițelor ori a indicațiilor Dumneavoastră sau chiar pe baza unei teme de proiectare, pornită de la necesitățile Dumneavoastră.

Am realizat de-a lungul timpului, proiecte foarte variate pentru clienții noștri. Aceștia ne-au provocat cu o gama amplă de structuri mecanice. Utilitatea structurilor mecanice proiectate și produse în cadrul CNC Tech a fost demonstrată. Acestea s-au regăsit adeseori în optimizarea procesului de fabricație. Ba chiar în realizarea unor operații și/sau produse noi. Alteori însă, scopul realizării lor a fost de a spori gradul de securitate și siguranță a muncii.

Departamentul Tehnic al CNC Tech are un cuvânt important de spus în cadrul procesului de ofertare. Inginerii noștri sunt cei care pregătesc, verifică și eventual revizuiesc documentația ofertelor tehnico-comerciale.

Tot în cadrul Departamentului tehnic, specialiștii CNC Tech analizează documentația de execuție primită de la partenerii noștri. Astfel vom fi siguri că aceasta nu prezintă erori care ulterior s-ar putea transpune în realizarea unor produse defecte. Proiectarea 3D ne ajută să eliminăm toate erorile ce pot apărea în această fază.

Comunicarea transparentă și eficientă cu clienții este unul dintre atributele la care ținem foarte mult. De aceea echipa Departmentului Tehnic păstrează legătură cu clienții companiei pentru a se asigura că orice revizuire a proiectelor se face cu acordul și conform cerințelor acestora.

Implicarea echipei noastre de ingineri, în coordonarea proiectelor de care răspunde și urmărirea acestora pe parcursul procesului de producție, oferă o garanție în plus asupra calității produselor finale.

CONTACTAȚI-NE pe e-mail sau telefonic pentru a află mai multe detalii în ceea ce privește serviciile de proiectare oferite de către specialiștii noștri!