Str. Castru Vartop, Nr. 2
Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
Luni-Vineri
09:00 - 17:00
0040-744500292
office@cnctech.ro

Despre Noi – CNC Tech

Calitate la pret minim, CNC Tech-nologia la ea acasa.

Inca de la inceput firma CNC Tech s-a specializat pe prelucrarea metalelor cu ajutorul utilajelor cu comanda numerica, prin operatii de strunjire si frezare.

La inceput activitatea s-a desfasurat intr-un mic atelier, iar in anul 2007 s-a mutat intr-o hala proprie, nou construita, cu suprafata utila de 500 mp, dotata cu 2 poduri rulante cu capacitatea de ridicare de 2 tone fiecare.

In prezent si firma SERES isi desfasoara activitatea intr-o hala propie de productie cu o suprafata de 650mp, dotata cu 2 poduri rulante cu capacitate de ridicare de 3,2 tone fiecare.

Fiecare firma isi desfasoara activitatea independent, dar colaboreaza foarte bine impreuna, fiecare pastrandu-si obiectul initial de activitate.

In anul 1998 am infiintat firma SC SERES PROD COM SRL, avand ca obiect de activitate productia de structuri sudate si constructii mecanice. Am realizat diverse structuri metalice, dar ne-am specializat pe productia de structuri metalice pentru cantare industriale pentru auto si cf.

In anul 2005, am inceput colaborarea cu firma Mimo SRL din Italia. Aceasta firma si-a inceput activitatea in anul 1984 in regiunea Padova, Italia, specializarea lor fiind prelucrarile mecanice. Din aceasta colaborare a luat nastere firma CNC Tech.

Politica noastra in domeniul calitatii

Politica