Despre

CNC Tech – firmă specializată în prelucrări mecanice și structuri metalice— conforme ISO 9001:2015—a apărut în anul 2005. Chiar de la înființare, noua firmă a putut valorifica experiența vastă în ambele domenii de activitate, pentru că CNC Tech reprezintă produsul simbiotic a două companii specializate în prelucrări mecanice și structuri metalice.

SC SERES PROD COM SRL componenta românească a CNC Tech-ului, a fost înființată în anul 1998, având că obiect de activitate producția de structuri sudate și construcții mecanice. În timp, firma s-a specializat pe producția de structuri metalice pentru cântare industriale, cu adresabilitate în industria auto și a confecțiilor.

În anul 2005, s-a început colaborarea cu firma Mimo SRL. MIMO a apărut în anul 1984, în regiunea Padova, Italia. MIMO este specializată în prelucrări mecanice prin așchiere. Încă de la început parteneriatul celor două societăți a fost unul reușit, astfel încât în același an, s-au pus bazele CNC Tech SRL, prin deschiderea unui mic atelier de prelucrări mecanice.

La înființarea societății CNC Tech, s-a stabilit ca principalul domeniu de activitate al acesteia, să fie prelucrarea metalelor cu ajutorul utilajelor cu comandă numerică, prin operații de strunjire și frezare.

După 2 ani de la înființarea micului atelier de prelucrări, ascensiunea firmei a impus relocarea într-un spațiu mai mare. Din 2007 CNC Tech s-a mutat într-o hala nou construită, cu suprafață utilă de 500 mp, dotată cu 2 poduri rulante cu capacitatea de ridicare a câte 2 tone fiecare.

Firma SC SERES PROD COM SRL își continuă activitatea într-o hala proprie de producție. Această dispune de un spațiu de producție cu suprafață de 650 mp, dotat cu 2 poduri rulante, ce au cu capacitatea de ridicare a câte 3,2 tone fiecare.

CNC Tech și SERES PROD își desfășoară activitatea independent, având obiecte de activitate separate, însă colaborează foarte bine ori de câte ori este necesar.

Echipa CNC Tech

CNC Tech susține politica pro-egalitate adoptată la nivelul UE, care subliniază rolul femeilor în industrie și încurajează promovarea acestora respectând totodată egalitatea în salarizare, condiții de muncă, oportunități de carieră, formare profesională, precum și în ceea ce privește respectarea maternității și paternității ca valori sociale fundamentale. CNC Tech recunoaște și susține necesitatea unei politici industriale care să reflecte forța motrice indispensabilă a competitivității, garantând în același timp, drepturile sociale și economice ale lucrătorilor.

În eforturile de a respecta și în asentimentul celor de mai sus, societatea CNC Tech face demersuri constante  să echilibreze balanța în rândul personalului din firmă, având astăzi nu mai puțin de 18 femei angajate, dintr-un efectiv de 53 de persoane. Întreg personalul se bucură de un tratament egal în ceea ce privește condițiile de muncă și salarizare.

Mai mult decât atât, managementul societății înțelege importanța și valoarea experienței–experiență ce vine odată cu exercițiul îndelungat al unei profesii; astfel încât media de vârstă în firma este 46 de ani.

În același timp, CNC Tech, care sărbătorește anul acesta 16 ani de la înființare, menține o vechime medie în firmă de 9 ani, cifra care spune multe despre mediul de lucru oferit angajaților, despre cultura organizațională bazată pe respect și aprecierea muncii fiecăruia în parte.

Desigur, se depun eforturi pentru a formă și o resursă umană tânăra bine pregătită, în acest sens, firma răspunzând mereu prompt solicitărilor care vin din partea instituțiilor de învățământ.

CNC Tech caută să angajeze constant, personal tânăr cu experiență în domeniile prelucrărilor mecanice tradiționale și mai ales CNC, programării în soft-uri industriale, sudării și asamblării de construcții metalice sudate.

Mai mult decât atât, porțile societății sunt deschise larg și pentru cei care deși nu au experiență în domeniile enunțate mai sus, demonstrează pe parcursul interviului abilități de învățare rapidă, analiză și sinteză a informațiilor primite, astfel încât să se poată formă la locul de muncă, sub atenta îndrumare a personalului calificat și cu experiență de zeci de ani în industria prelucrătoare.