Str. Castru Vartop, Nr. 2
Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
Luni-Vineri
09:00 - 17:00
0040-744500292
office@cnctech.ro

Despre Noi – CNC Tech

Pretul optim pentru cea mai buna calitate

CNC Tech-nologia la ea acasa

CNC Tech – firma specializata in prelucrari mecanice si structuri metalice— conforme ISO 9001:2015—a aparut in anul 2005. Chiar de la infiintare, noua firma a putut valorifica experienta vasta in cele doua domenii de activitate, pentru ca CNC Tech reprezinta produsul simbiotic a doua companii specializate in prelucrari mecanice si structuri metalice.

SC SERES PROD COM SRL componenta romaneasca a CNC Tech-ului, a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect de activitate productia de structuri sudate si constructii mecanice. In timp, firma s-a specializat pe productia de structuri metalice pentru cantare industriale, cu adresabilitate in industria auto si confectii.
In anul 2005, s-a inceput colaborarea cu firma Mimo SRL. MIMO a aparut in anul 1984, in regiunea Padova, Italia. MIMO este specializata in prelucrari mecanice prin aschiere. Inca de la inceput parteneriatul celor doua societati a fost unul reusit, astfel incat in acelasi an, s-au pus bazele CNC Tech SRL, prin deschiderea unui mic atelier de prelucrari mecanice.

La infiintarea societatii CNC Tech, s-a stabilit ca principalul domeniu de activitate al acesteia, sa fie prelucrarea metalelor cu ajutorul utilajelor cu comanda numerica, prin operatii de strunjire si frezare.
Dupa 2 ani de la infiintarea micului atelier de prelucrari, ascensiunea firmei a impus relocarea intr-un spatiu mai mare. Din 2007 CNC Tech s-a mutat intr-o hala nou construita, cu suprafata utila de 500 mp, dotata cu 2 poduri rulante cu capacitatea de ridicare a cate 2 tone fiecare.

Firma SC SERES PROD COM SRL isi continua activitatea intr-o hala proprie de productie. Aceasta dispune de un spatiu de productie cu suprafata de 650mp, dotat cu 2 poduri rulante, ce au cu capacitatea de ridicare a cate 3,2 tone fiecare.
CNC Tech si SERES PROD isi desfasoara activitatea independent, avand obiecte de activitate separate, insa colaboreaza foarte bine ori de cate ori este necesar.

Politica noastra in domeniul calitatii

Politica