Str. Castru Vartop, Nr. 2
Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
Luni-Vineri
09:00 - 17:00
0040-744500292
office@cnctech.ro

Despre Noi – CNC Tech

Pretul optim pentru cea mai buna calitate

CNC Tech-nologia la ea acasa

CNC Tech – firma specializata in prelucrari mecanice si structuri metalice— conforme ISO 9001:2015—a aparut in anul 2005. Chiar de la infiintare, noua firma a putut valorifica experienta vasta in cele doua domenii de activitate, pentru ca CNC Tech reprezinta produsul simbiotic a doua companii specializate in prelucrari mecanice si structuri metalice.

SC SERES PROD COM SRL componenta romaneasca a CNC Tech-ului, a fost infiintata in anul 1998, avand ca obiect de activitate productia de structuri sudate si constructii mecanice. In timp, firma s-a specializat pe productia de structuri metalice pentru cantare industriale, cu adresabilitate in industria auto si confectii.
In anul 2005, s-a inceput colaborarea cu firma Mimo SRL. MIMO a aparut in anul 1984, in regiunea Padova, Italia. MIMO este specializata in prelucrari mecanice prin aschiere. Inca de la inceput parteneriatul celor doua societati a fost unul reusit, astfel incat in acelasi an, s-au pus bazele CNC Tech SRL, prin deschiderea unui mic atelier de prelucrari mecanice.

La infiintarea societatii CNC Tech, s-a stabilit ca principalul domeniu de activitate al acesteia, sa fie prelucrarea metalelor cu ajutorul utilajelor cu comanda numerica, prin operatii de strunjire si frezare.
Dupa 2 ani de la infiintarea micului atelier de prelucrari, ascensiunea firmei a impus relocarea intr-un spatiu mai mare. Din 2007 CNC Tech s-a mutat intr-o hala nou construita, cu suprafata utila de 500 mp, dotata cu 2 poduri rulante cu capacitatea de ridicare a cate 2 tone fiecare.

Firma SC SERES PROD COM SRL isi continua activitatea intr-o hala proprie de productie. Aceasta dispune de un spatiu de productie cu suprafata de 650mp, dotat cu 2 poduri rulante, ce au cu capacitatea de ridicare a cate 3,2 tone fiecare.
CNC Tech si SERES PROD isi desfasoara activitatea independent, avand obiecte de activitate separate, insa colaboreaza foarte bine ori de cate ori este necesar.