Prelucrări mecanice

Prelucrările mecanice sunt esențiale. Bazele unei societăți se fundamentează pe posibilitatea de a crea chiar dispozitivele care fac că lumea să ruleze. Dacă intrați într-o fabrică sau un atelier, unde sunt fabricate obiecte durabile, există mari șanse să vedeți o freza sau un strung. Aceste mașini modelează blocuri de materiale în piese.

De la început până la sfârșit, oferim o soluție de tip „un singur punct de lucru” pentru toate aspectele fabricării componentelor.

CNC Tech dorește să fie partenerul dvs. de fabricație de încredere, pe care va puteți baza în toate nevoile Dumneavoastră de prelucrare, personalizate. Vă vom trimite ofertele în termen de 24-72 de ore și va vom livra produsele la timp, de fiecare dată.

Pe lângă obținerea unor dimensiuni corecte, prelucrarea se referă la obținerea finisajului corect sau a rugozitatii suprafeței pe piesă de prelucrat. Operatorii noștri știu cum să evite finisarea inferioară găsită pe suprafață prelucrată a unei piese de prelucrat, care poate fi cauzată de o prindere incorectă, un instrument tocit sau funcționarea inadecvată a unui instrument.

CNC Tech realizează piese prelucrate mecanic, pe centre și strunguri cu comandă numerică. Avem în dotare 8 centre de prelucrare, 6 verticale și 2 orizontale.

FREZARE

Avem posibiltatea de a realiza operații de freze CNC, până la dimensiunile de 1000*500*500 mm cu precizie de +/- 0.02 mm și până la 3000*1200*1000 mm cu precizie de +/- 0.5 mm.

STRUNJIRE

Pe strunguri realizăm operații de strunjire CNC până la diametre de 250 mm pe lungime de 550 mm, precizie +/- 0.02 mm. Aceste prelucrări se realizează pe 2 strunguri cu CNC.

MATERIALE

Realizăm prelucrări mecanice CNC pe diverse materiale: oțel, aluminiu, inox, plastic.

Compania noastră a lucrat pentru clienții internaționali din prima zi, astfel are o experiență relevantă în prelucrare.

Printre produsele realizate de noi în conformitate cu standardul de calitate ISO 9001: 2015, putem menționa liniile de fabricație pentru:

  • industria ambalajelor
  • industria tipografică
  • turnarea prin injecție a materialelor plastice
  • producția de țigări
  • industria scutecelor pentru adulți.
TRATAMENTE DE SUPRAFAȚĂ

Alături de colaboratorii noștri putem oferi și tratamente de suprafață astfel încât să livrăm piesele gata de folosire.

CONTACTAȚI-NE pe e-mail sau telefonic, pentru a obține mai multe detalii în ceea ce privește operațiunile de prelucrare mecanică realizate de către profesioniștii noștri sau pentru a ne vizită!