Str. Castru Vartop, Nr. 2
Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
Luni-Vineri
09:00 - 17:00
0040-744500292
office@cnctech.ro

Servicii oferite de CNC Tech !

Prelucrari mecanice

Structuri Sudate

Constructii mecanice

Departament tehnic

Debitare cu plasma si oxigaz

Debitare mecanica

Sablare

Vopsire

Transport

Prelucrari mecanice

CNC Tech realizeaza piese prelucrate mecanic, pe centre si strunguri cu comanda numerica. Avem in dotare 8 centre de prelucrare, 6 verticale si 2 orizontale.

FREZARE
Avem posibiltatea de a realiza operatii de frezre CNC, pana la dimensiunile de 1000*500*500 mm cu precizie de +/- 0.02 mm si pana la 3000*1200*1000 mm cu precizie de +/- 0.5 mm.

STRUNJIRE
Pe strunguri realizam operatii de strunjire CNC pana la diametre de 250 mm pe lungime de 550 mm, precizie +/- 0.02 mm. Aceste prelucrari se realizeaza pe 2 strunguri cu CNC.

MATERIALE
Realizam prelucrari mecanice CNC pe diverse materiale: otel, aluminiu, inox, plastic.
TRATAMENTE DE SUPRAFATA
Alaturi de colaboratorii nostri putem oferi si tratamente de suprafata astfel incat sa livram piesele gata de folosire.

CONTACTATI-NE pe e-mail sau telefonic, pentru a obtine mai multe detalii in ceea ce priveste operatiunile de prelucrare mecanica realizate de catre profesionistii nostri sau pentru a ne vizita!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Structuri Sudate

CNC Tech realizeaza structuri sudate diverse de dimensiuni mari pana la 6,4 tone.

Pentru operatia de sudura folosim aparate MIG/MAG performante cu sarma de sudura de calitate superioara. Acestea ne ajuta sa obtinem suduri calitative fara defecte, randamente bune, care in final duc la costuri scazute, reusind sa avem preturi competitive la produsul final. Avem in dotare si aparate WIG si TIG. Putem suda otel, inox, aluminiu.
Procedeele noastre de sudare sunt certificate conform standardelor in vigoare, iar sudorii sunt certificati european.

Structura sudata prezinta urmatoarele avantaje:
• reducerea consumului de metal folosit pentru aceste structuri;
• productivitate mai mare;
• are proprietati mecanice superioare (fata de structurile turnate sau nituite);
• dimensiuni si complexitate nelimitate;
• forma rationala, adaptata solicitarilor;
• se obtin imbinari etanse;
• sudura poate implica procedee foarte simple si ieftine;
• utilaje simple si putin costisitoare;
• posibilitatea de mecanizare, automatizare, robotizare;
• pret de fabricatie scazut;
• poluare mai redusa.

CONTACTATI-NE pe e-mail sau telefonic pentru a afla mai multe detalii in ceea ce priveste realizarea de structuri sudate de catre specialistii nostri!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Constructii mecanice

Firma noastra CNC TECH poate realiza pe baza documentatiei puse la dispozitie de beneficiar, diverse constructii mecanice, ansamble, structuri care sa aiba in componenta piesele realizate de noi, precum si repere comerciale, pe care le punem noi la dispozitie. Constructii mecanice de diferite dimeniuni si complexitati putem realiza impreuna cu inginerii nostri profesionisti.  Mai multe detalii aici

 

 

 

 

Departament tehnic

Echipa noastra de ingineri cu o temeinica pregatire tehnica, realizeaza diverse proiecte mecanice pe baza solicitarii clientilor nostri. Avem in dotare statii de proiectare cu programe de CAD/CAM, cu care realizam desene 3D. Proiectarea 3D ne ajuta sa eliminam toate erorile de proiectare. Ulterior, pe baza acestor desene realizam programele de prelucrare pentru masinile cu CNC.

Proiectele le putem realiza pe baza schitelor ori a indicatiilor Dumneavoastra sau chiar pe baza unei teme de proiectare, pornita de la necesitatile Dumneavoastra.

Am realizat proiecte foarte variate pentru clientii nostri care au avut nevoie de o gama ampla de structuri mecanice pentru a-si optimiza procesul de fabricatie, pentru a-si spori gradul de securitate si siguranta a muncii sau pentru a putea realiza operatii si/sau produse noi.

CONTACTATI-NE pe e-mail sau telefonic pentru a afla mai multe detalii in ceea ce priveste serviciile de proiectare oferite de catre specialistii nostri!

 

 

 

 

 

 

 

 

Debitare cu plasma si oxigaz

Capabilitatile firmei noastre, permit realizarea operatiilor de DEBITARE CU PLASMA si OXIGAZ pentru tabla de otel, inox si aluminiu, pe un utilaj cu comanda numerica. Masa de debitare are dimensiunile de 6m*2m. Cu PLASMA (putere de 260A) putem debita otel pana la 32mm grosime, calitate foarte buna si starpungere si 60 mm cu atac din lateral. Cu OXIGAZ putem debita pana la 150mm grosime.

Avem in stoc permanent, tabla S235 cu grosime de 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 15, 18, 20, 22, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 120mm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Debitare mecanica

Firma noastra, CNC Tech, poate debita pe fierastraie cu banda infinita, materiale pana la dimensiunea de 400x250mm. Dispunem de un stoc permanent pentru o gama variata de materiale trase (rotunduri si platbande) din otel si aluminiu si putem oferi celor interesati materialul debitat la dimensiunea si in cantitatea dorita.

Debitarea mecanică se realizează în atelierul de prelucrări mecanice, cu ajutorul unor maşini şi utilaje specializate.

CONTACTATI-NE pe e-mail sau telefonic pentru a afla mai multe detalii privitor la serviciile noastre de debitare!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sablare

Dotarile CNC TECH permit sablarea manuala cu alice metalice pentru piese metalice. Cabina noastra de sablare are dimensiunile de L-12m, l-5.5m, H-3m. Avem in dotare echipamente pentru masurarea rugozitatii si calitatii suprafetei dupa operatia de sablare. Asiguram astfel respectarea standardelor de calitate impuse de catre clientii nostri, in colaborare Departamentul Calitate intern al CNC Tech.

Sablarea este procesul de curățare sau finisare prin suflare abrazivă a suprafețelor de metal, piatră, sticlă sau alt material solid. Acest tip de operatie tehnologica se realizează cu ajutorul alicelor metalice, electrocorindonului, nisipului sau al altor materiale abrazive granulare care sunt propulsate cu viteză prin centrifugare mecanică sau cu ajutorul unui jet de gaze (aer comprimat) sau lichide (apă sub presiune) spre suprafețele de prelucrat.

Se folosește atunci când, în vederea vopsirii, este necesar a fi curățate suprafețele metalice complexe ce nu permit folosirea altor metode. Se execută în incinte închise datorită gradului mare de pericol pe care îl prezintă jetul de aer comprimat și nisip la viteze foarte mari. Operatia este utilizată în cadrul industriei metalurgice, șantierelor navale și în general oriunde este necesară curățarea rapidă a unor suprafețe.

CONTACTATI-NE pentru a obtine mai multe informatii despre serviciiile de sablare pe care vi le putem oferi!

 

 

 

Vopsire

Firma noastra ofera si servicii de vopsire industriala pentru repere metalice din otel . Cabina noastra de vopsire/uscare are dimensiunile de L-12m, l-5.5m, H-3m.
Avem in dotare aparate pentru masurarea grosimii de strat uscat film vopsea(DFT) si a aderentei acestuia, conform ISO 2409 . Utilizam pentru vopsire produse peliculogene anticorozive bicomponente(epoxidice si poliuretanice) si monocomponente(alchido-melaminice), functie de caietul de sarcini al clientului, fabricate si furnizate de SOVECORD INT SA.
Putem astfel asigura respectarea standardelor de calitate impuse de catre clientii nostri, in colaborare Departamentul Calitate intern al CNC Tech.

CONTACTATI-NE in vederea detalierii serviciiilor de vopsire pe care vi le putem oferi!

 

 

 

Transport

CNC Tech asigura transportul propriilor produse, atat cu autovehiculele din dotarea proprie, cat si prin reteaua de parteneri pe care o avem.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste transportul pieselor noastre, va invitam sa ne CONTACTATI!

 

 

 

 

 

 

De ce sa ne alegi ?

Inca de la inceputuri principala preocupare a firmei a fost realizarea de produse de calitate. In prezent in cadrul firmei se desfasoara un complex proces de implementare si certificare a sistemului de management al calitatii, conform SR EN ISO 9001:2008.

Ce vrem sa obtinem ?

– imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management al calitatii;
– implicarea si responsabilizarea intregului personal;
– realizarea de parteneriate profitabile cu furnizorii si clientii;
– „bun de la inceput” prevenind problemele in locul detectarii si corectarii lor ulterioare;

Despre noi

CNC Tech este o companie privata infiintata in anul 2005 cu scopul de a produce piese prelucrate mecanic pe masini dotate cu comanda numerica si diverse constructii mecanice. Sediul firmei este in orasul Bumbesti-Jiu, Judetul GORJ. Acest oras are o traditie in domeniul prelucrarilor mecanice, in zona existand Uzina Mecanica Sadu si implicit numerosi specialisti in acest domeniu.

Sediul firmei

Este in orasul Bumbesti-Jiu, Judetul GORJ. Acest oras are o traditie in domeniul prelucrarilor mecanice, in zona existand Uzina Mecanica Sadu si implicit numerosi specialisti in acest domeniu.

Pentru comenzi asteptam sa ne contactati !

Contactati-ne !