Str. Castru Vartop, Nr. 2
Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
Luni-Vineri
09:00 - 17:00
0040-744500292
office@cnctech.ro

CNC TECH - NOUTATI

Credem in ameliorarea permanenta si constanta a calitatii produselor noastre

CNC Tech lucreaza constant la imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite, dar si la optimizarea conditiilor in care sunt executate produsele si sunt oferite serviciile.

Din acest continuu proces de imbunatatire, face parte si etapa darii in folosinta a celor 3 instalatii de exhaustare nou achizitionate.

“Curățenia este baza ordinii. In domeniul ingineriei aceasta înseamnă organizare, precizie și viteză, dar mai presus de toate productivitate.”

AR Filtrazioni

De ce e necesara instalarea unui colector de poluanti?

Particulele poluante (vapori industriali, ceața de ulei și aerosoli) au o volatilitate ridicată și astfel creează diverse probleme operatorilor, mașinilor-unelte și, în final, companiei în sine.

Ne protejam angajatii pentru ca acestia sa aiba o stare de sanatate optima care sa le permita concentrarea pe eficientizarea procesului de productie si cresterea productivitatii.

Lucrăm cu toleranțe strânse și un nivel mediu-ridicat de dificultate. Prin urmare, din punct de vedere pur productiv, poluarea în atelier de micro-praf și ceață de folie reduce considerabil productivitatea atelierului și, în special, eficiența mașinilor-unelte, deoarece stratificarea poluanților afectează precizia și toleranța instrumentelor de măsurare, trebuind să mărească întreținerea celor mai delicate componente.

Purificatoarele de aer pentru pulbere de fum / ceata/ ulei pentru mașini-unelte, marca AR Filtrazioni fac parte din segmentul de varf al categoriei, fiind intens utilizate in domeniul industrial din care face parte compania noastra. In fapt, sistemele respective sunt perfect adaptate cerințelor de filtrare industrială pentru orice tip de poluanți.

Multumim AR Filtrazioni pentru suportul oferit pe parcursul achizitiei si instalarii!

Filtrele de aer din seria EASY sunt potrivite pentru aspirație, recondensare și purificare de ceață de ulei, fum, micro-ceață și micro-praf generate în timpul prelucrării prelucrării metalelor. Datorită modularității lor, filtrele de aer sunt echipate cu filtre interschimbabile și diferite grade de eficiența a filtrarii, potrivite pentru păstrarea particulelor cu diferite dimensiuni.

SERIA EASY cu o eficiență de filtrare de 98% a particulelor> 0,4μ, este în conformitate cu Norma europeană ISO EN 16890 (EX EN 779).

În versiunea F, acestea sunt echipate cu FILTRU EPA DE EFICIENȚĂ ÎNALTĂ, în conformitate cu normele europene EN1822.

Fiecare filtru de aer este echipat cu motor IE3 cu consum redus de energie. Un drenaj permite recuperarea lichidului de răcire recondensat (aproximativ 80% din ulei drept).

Colectoarele de ceață de ulei sunt utilizate în principal în industria mecanică și prelucrarea metalelor asadar, le recomandam companiilor din breasla.

Asigurand un climat propice desfasurarii activitatii angajatilor nostri, protejam atat compania in sine, cat si mediul inconjurator. In acest sens, eforturile noastre pentru diminuarea poluarii vor continua.