Str. Castru Vartop, Nr. 2
Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
Luni-Vineri
09:00 - 17:00
0040-744500292
office@cnctech.ro

Vopsire

Vopsire CNC TECH 

Firma noastra permite realizarea operatiei de vopsire manuala si uscare pentru piese metalice. Cabina noastra de vopsire/uscare are dimensiunile maxime de L-12m, l-5.5m, H-3m. Avem in dotare echipamente pentru masurarea grosimii si a aderentei pentru stratul de vopsea aplicate, astfel putem respecta orice cerinta din partea potentialilor clienti.

Pasi de parcurs:

Mai intai se slefuieste toata suprafata care va fi vopsita, dupa care se degreseaza cu un degresant special. Dupa ce a fost degresata, se aplica chitul de cutit (polistenic). Aceasta operatie necesita 15-30 de minute, la o temperatura de 18-20 grade Celsius.

Dupa chit, urmeaza aplicarea unui kilogram de fuller, operatie care dureaza aproximativ o ora. Urmatoarea etapa este slefuirea fuller-ului si corectarea cu chit de cutit, acolo unde este cazul.  Dupa ce au fost depasite toate aceste etape, se trece la degresarea finala.

A doua etapa este aplicarea email-ului acrilic. Aceasta se efectueaza in 45-60 de minute. Timpul necesar uscarii la cuptor, la o temperatura de 60-70 grade celsius, este de 45-60 minute, iar in aer liber, la o temperatura de 20 grade Celsius, uscarea se efectueaza in aproximativ sase ore.

Pentru mai multe detalii in ceea ce priveste realizarea operatiilor de vopsire de catre profesionistii nostri in domeniu ne puteti gasi la sediu firmei

Adresa: Str. Castru Vartop, Nr. 2 Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
E-mail: office@cnctech.ro