Str. Castru Vartop, Nr. 2
Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
Luni-Vineri
09:00 - 17:00
0040-744500292
office@cnctech.ro

Sablare

Sablare

Firma noastra CNC TECH permite realizarea operatiilor de sablare manuala cu alice metalice pentru piese metalice. Cabina noastra de sablare are dimensiunile maxim de la L-12m, l-5.5m, H-3m. Avem in dotare echipamente pentru masurarea rugozitatii si calitatii suprafetei dupa operatia de sablare, astfel putem respecta orice cerinta din partea potentialilor clienti.

Sablare – procesul de curățare sau finisare prin suflare abrazivă a suprafețelor de metal, piatră, sticlă sau alt material solid. Acest tip de operatie tehnologica se realizează cu ajutorul alicelor metalice, electrocorindonului, nisipului sau al altor materiale abrazive granulare care sunt propulsate cu viteză prin centrifugare mecanică sau cu ajutorul unui jet de gaze (aer comprimat) sau lichide (apă sub presiune) spre suprafețele de prelucrat.

Se folosește atunci când, în vederea vopsirii, este necesar a fi curățate suprafețe metalice complexe ce nu permit folosirea altor metode. Se execută în incinte închise datorită gradului mare de pericol pe care îl prezintă jetul de aer comprimat și nisip la viteze foarte mari. Operatie utilizată în cadrul industriei metalurgice, șantierele navale și în general oriunde este necesară curățarea rapidă a unor suprafețe.

Pentru a obtine mai multe detalii in ceea ce priveste sablarea diferitelor piese realizate de catre profesionistii nostri, ne puteti contacta la sediu firmei.

Adresa: Str. Castru Vartop, Nr. 2 Bumbesti Jiu, GORJ, Romania
E-mail: office@cnctech.ro